artikel

Professionele keukens en bedrijfsrestaurants:ontwerp en inrichting

Horeca

Wat levert deze studiedag u op? Korte inleiding over de ontwikkelingen op het vakgebied. Welke functies kan het restaurant hebben voor medewerkers, bewoners en bezoekers? Welke diensten/producten biedt u zelf aan en welke koopt u in? Wat zijn de mogelijkheden van satellietkeukens en compactkeukens? Opstellen van het voedingsbeleid, inclusief het restauratief beleid. Wie is uw […]

Wat levert deze studiedag u op?

  • Korte inleiding over de ontwikkelingen op het vakgebied. Welke functies kan het restaurant hebben voor medewerkers, bewoners en bezoekers? Welke diensten/producten biedt u zelf aan en welke koopt u in? Wat zijn de mogelijkheden van satellietkeukens en compactkeukens?
  • Opstellen van het voedingsbeleid, inclusief het restauratief beleid. Wie is uw doelgroep en wat wil zij en met welke trends moet u rekening houden?
  • Hoe komt u tot een functioneel programma van eisen voor de inrichting van de uitgifte en de keuken?
  • Case over goede en minder goede keukenontwerpen en -uitgiften.
  • Hoe verwerft u de apparatuur die datgene presteert wat u heeft omschreven. En waar moet u op letten bij de aanbesteding?
  • Hoe begeleidt u het inrichtingsproces? Hoe houdt u de oplevering in de hand? Wat kunt u verwachten van afwerking, instructie, gebruiksaanwijzingen, handboeken, pasprofielen e.d.?
  • Hoe integreert u arbeidsomstandigheden en HACCP in het keukenontwerp zodat u zowel uw gasten als medewerkers optimaal bedient?

Voor wie?
Hoofden facilitaire dienst, hoofden restauratieve dienst, hoofden inkoop van bedrijven en instellingen.

Inleiders
Inleiders voor deze studiedag zijn F.J.M. Knevel MSc van Assisti Advies en ing. J.M.A. Hokkeling FCSI van Hokkeling Advies.

Data/plaats
3 november 2004, Mercure Hotel Arnhem.

Tijden
De studiedag begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Kosten
De deelnamekosten zijn € 545,-per deelnemer, exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal en arrangement. Abonnees van de uitgaven van Reed Business Information ontvangen € 50,- korting.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van Zwienen, u kunt haar direct bereiken onder doorkiesnummer (0314) 34 94 73.


Zibb.nl/horeca
Opleiding kiezen
Ik wil
Uw gegevens

Organisatie: *
Deelnemer 1: *
Deelnemer 2:
Functie: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
Fax:
E-mail: *
Internetadres:
* verplicht veld

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.