artikel

Raar – Den Haag

Horeca

Raar is een nieuw concept in Den Haag met een fris en verrassend interieur. Met 250 plaatsen binnen en 90 terrasplaatsen kunnen we Raar gerust een grote jongen in de Hofstad noemen. Benieuwd naar de spraakmakende foto’s? Bekijk ze op Zibb.nl/horeca.
Naar de foto’s…

Raar – Den Haag

Het woord raar kwam telkens naar voren tijdens brainstormsessies over een nieuwe horecazaak en werd al snel als nieuwe bedrijfsnaam gebombardeerd. Verder speelt het cijfer vier een rol: vier eigenaren en vier seizoenen. Raar is een zaak in een bijzondere cascoruimte met een entree in een drukke omgeving in de buurt van handel, nijverheid en kantoren. Het meubilair bestaat uit teakhouten tafels en stoelen, afgewisseld met comfortabele lederen fauteuils en banken met krokodillenprint. Het keukenconcept is gebaseerd op ‘East meets West’. De wijnkaart is modern en uitdagend.

Geopend
5 augustus 2005
Eigenaren
Casper Smits, Sjoerd Smits, Egbert van den Brink en Udo Roberti
Capaciteit
250 plaatsen binnen, 90 terrasplaatsen aan het water in de jachthaven
Prijsindicatie
3-gangenmenu ongeveer 28 euro
Architectuur
Egbert van den Brink, bouwkundige ondersteuning Jan Mark van Eendenburg
Leverancier stoelen en tafels
Eigen beheer en ontwikkeling, Versmissen Antiek
Zitbank
Eigen ontwerpen en ontwikkeling
Verlichting
K.O.D. en SuperSound Leiden
Adres
Dr. Lelykade 33-37, Den Haag

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels