artikel

Rafaëlla

Horeca

Spuit onderin een breed glas een beetje slagroom. Schep hierop een bol kokosijs, een bol malaga-ijs en twee bollen ijs op basis van rafaëllobonbons. Decoreer het ijs met stukjes vijg en baba’s (in rumsiroop gedrenkte stukjes cake). Hierover heen een scheutje chocolade-/rumsaus. Afmaken met een toef slagroom en chocolade- en biscuitfantasie. Kostprijs:€2,01 Verkoopprijs:€4,90 De beschrijvingen […]

Rafaëlla

Spuit onderin een breed glas een beetje slagroom. Schep hierop een bol kokosijs, een bol malaga-ijs en twee bollen ijs op basis van rafaëllobonbons. Decoreer het ijs met stukjes vijg en baba’s (in rumsiroop gedrenkte stukjes cake). Hierover heen een scheutje chocolade-/rumsaus. Afmaken met een toef slagroom en chocolade- en biscuitfantasie.

Kostprijs:€2,01

Verkoopprijs:€4,90

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.