artikel

Reacties Horecava 2006

Horeca

Super! Waardeloos. Een mager zesje. Inspirerend. Zomaar een paar reacties die ongetwijfeld op de tong lagen van huiswaarts kerende Horecavabezoekers. De redactie van Zibb.nl/horeca is ergbenieuwd wat u dit jaar van de Horecava vond.
Lees hier de reacties en reageer zelf ook..

Reacties Horecava 2006

Horecava 2006 Amsterdam. Hallen vol geluid en weinig wol, oftewel, wat is er nog nieuw aan het horecafront? Of moet ik me laten verleiden tot aankopen na een aangeboden mix van een dame in haar bijna blote kont? Vakbroeders ontmoeten op een receptie bij de stand van Proost. Dat is wat er overbleef inclusief meedoen aan een gastvrijheidswedstrijd. Paul Zonneveld een geweldige host.
Eric Harder, De Pintelier uit Groningen…

Reactie Horecava:
Wellicht een tip voor een volgend bezoek. Op www.horecava.nl staat onder de button pers een overzicht van alle noviteiten op de beursvloer. De lijst is bedoeld om journalisten te informeren, maar u kunt er natuurlijk ook uw voordeel mee doen.

‘Wij stonden er, als exposant, en ik heb genoten. Niet alleen doordat de beurs voor ons zeer geslaagd is geweest, maar ook omdat het een feest was deel uit te maken van een bruisend geheel. Ik ben trots op mijn product en voel me nauw verbonden met de horeca. Ik praat daar zo graag over dat ik er zelfs mijn beroep van heb gemaakt. In de reguliere buitendienst kan ik, logistiek gezien, maximaal vijf keer per dag over mijn product praten. U kunt zich misschien voorstellen wat een genot het voor mij is om dat met een factor tien toe te laten nemen. De beurs was één grote climax. Een extatische roes van opperste gelukzaligheid. Vanmorgen heb ik al mijn beursleads netjes geordend en bereidde ik me voor op de opvolging daarvan. Bijna zoals vroeger wanneer je de dag na je verjaardag al het moois dat je hebt gekregen beziet en van geluk niet weet waarmee te beginnen. Voordat ik de mouwen opstroopte pakte ik nog even een rustmomentje voor mezelf, mijmerend over de afgelopen dagen. Ik heb genoten en als deze leads voldoende orders opleveren zal er geen argument meer zijn dat me tegenhoudt om er volgend jaar weer te staan.’
BCM Musica Systems, Jørgen Heinink

‘Groots en professioneel is het eerste wat naar voren komt. Redelijk wat noviteiten en de stand sterrenzoekensterren een leuk initiatief. Ook de landenpaviljoens hebben mij geboeid. Enkele ideeën voor volgend jaar? Speciale mogelijkheden voor deelname voor startendeen jonge bedrijven, leveranciers van de toekomst en een betere voorziening voor de afvoer van de frituurdampen is ook geen overbodige luxe.’
Antal Spaapen, Reflexions Sensory Marketing & Communications

Reactie Horecava:
Voor Horecava 2007 hebben we natuurlijk al wat ideeen. Zo zijn we al druk bezig om het Startersplein op te zetten. Hier kunnen beginnende horecaondernemers allerlei tips krijgen voor hun bedrijfsvoering. Nieuw dit jaar was het Plein van de Belofte, een paviljoen waar startende toeleveranciers zich konden presenteren. Het was nu nog heel klein van opzet en het is de bedoeling het volgend jaar uit te breiden.

‘De organisatie van de Horecava liet bij het registreren en de controle flinke steken vallen.Vooral op maandag waren er gigantisch lange wachttijden bij de kassa’s. Vervolgens vielen ook nog alle registratiecomputers uit, een chaos. Verder waren de garderobes slecht bemand of meteen vol omdat de stroom bezoekers slecht ontvangen werd. En dan te bedenken dat dit de 50ste Horecava was. De organisatie zou zich diep moeten schamen. Als wij zo in de gastronomie met onze gasten omgaan, dan kunnen we na een week al sluiten.’
De heer B. Aerts

Reactie Horecava:
Allereerst onze excuses dat u lang moest wachten bij het registreren. De nieuwe registratieapparatuur samen met een langdurige breuk in een KPN-kabel buiten Amsterdam RAI zorgden voor de lange wachttijden. Als RAI hebben we dit gedeeltelijk opgelost door later de bevestigingsemail te gebruiken als toelatingsbadge. We realiseren ons dat het ontvangst beter moet.

‘Een zeer geslaagde Horecava met veel prospects en bezoek van bestaande relaties. Lekker druk en een gezellige sfeer. Alleen op donderdag toch weer veel tasjesdieven en pennenrovers. Voor ons in ieder geval een van de betere Horecava’s!’
Karel Hoeben, Hospitality Systems Holland B.V.

‘Wij hebben als standhouder deelgenomen aan de Horecava. Wij moeten het hebben van de hotelier en ik ben van mening dat die té weinig deze beurs heeft bezocht. Heel opmerkelijk omdat er juist weer meer wordt geïnvesteerd door de hoteliers!’
Burgman Security B.V, Koos Burgman

Reactie Horecava:
Horecava organiseert op dinsdag een hotelierbijeenkomst, samen met o.a. Misset Horeca, om een bezoek voor hoteliers extra interessant te maken. Ook andere activiteiten dragen daar aan bij. Diverse exposanten hebben aangegeven graag mee te willen denken over speciale activiteiten voor de hotellerie. Ook meneer Burgman is hiervoor van harte uitgenodigd.

‘Slecht! Auto ver van de RAI parkeren, op zich geen probleem. Maar de bussen die je dan naar de RAI moet brengen laten lang op zich wachten. Dan kan nog niet iedereen mee. Weer wachten. Bij de ingang 20 minuten wachten voor een badge, die later niet nodig bleek te zijn. Dan ‘even’ je jas weg hangen, weer 25 minuten wachten. In plaats van om 11.00 uur op de beurs te zijn, kon ik pas om goed 12.30 uur over de beurs. Wij hadden een exclusieve uitnodiging voor de Cafetaria Top 100 uitreiking op de Horecava, ik ben er nog steeds niet achter wat dat betekent. Of het moet dat ene glaasje wijn zijn die ik gekregen heb na de uitreiking. Wij zitten bij de de beste cafetaria’s van Nederland, met die mensen mag je toch exclusiever mee omgaan. Een oorkonde aanbieden, gezamenlijk op de foto, een klein buffet, behandel ze met respect, ik vond het zonde van mijn vrije dag.’
John Kamphuis

Reactie Horecava:
Allereerst onze excuses dat u lang moest wachten bij het registreren. De nieuwe registratieapparatuur samen met een langdurige breuk in een KPN-kabel buiten Amsterdam RAI zorgden voor de lange wachttijden. Als RAI hebben we dit gedeeltelijk opgelost door later de bevestigingsemail te gebruiken als toelatingsbadge.

Wat mij enorm tegenviel is dat grote jongens als Vrumona, Hero en Coca Cola niet op de beurs stonden. Dat zijn toch ook verkoopartikelen voor de horeca.Waar waren ze???
P.K.v.d.Plas

Grandioos was de beurs van dit jaar. Een dikke proficiat waard. Ga zo door.
Jan Willems. Oud docent Gilde Opleidingen Venlo.

Slecht gemotiveerde verkopers.Ongezellig. Helaas maar een paar verkopers gewillig om klanten binnen te halen. Voorgaande jaren beter. Als ik een cijfer zou moeten geven wordt het een mager vijfje.
Sabine de Jong, Eet en Watersportcafe De Kogeloven te Oostvoorne

‘Eerlijk gezegd een beurs met weinig nieuws. Dus echt niet meer dan een zesje, en voorlopig weer voor een paar jaar gezien.’
Tineke, Sodexho

Reactie Horecava:
Landenpaviljoens, nieuwe themapaviljoens, vele noviteiten, een nieuw porgramma in het beurstheater. Voor de voorbereiding van een bezoek is een kijkje op www.horecava.nl of natuurlijk op Zibb.nl/horeca echt aan te raden, zodat het nieuws ook daadwerkelijk te vinden is.

Laat uw stem ook horen. Wat vond u van de Horecava? Mail ons uw reactie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels