artikel

Rianne Ter Weele: Griekse Kipfilet Schotel

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Bouquet kruiden 3 st. 0,80/st. 2,40
Lollo rosso 1/2 st. 0,60/st. 0,30
Kipfilet gemarineerd 450 gr. 10,00/kg. 4,50
Rosti 450 gr. 1,62/kg 0,73
Rauwkost 165 gr. 4,50/kg 0,74
Fetâ  90 gr. 4,00/kg 0,36
———-
Subtotaal: 8,85

Personeelskosten

0,93

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 8,85
Totaalprijs per broodje 0,93
Verkoopprijs per broodje 9,78

Bereidingswijze:

- Bak de kipfilet op de bakplaat. Voeg het bouquet kruiden toe.

- Frituur de rosti’s.

- Dresseer de rosti’s in een stervorm op het bord.

- Plaats de kipfilet middenin de stervorm.

- Garneer af met een stukje fetâkaas. 


Benodigde apparatuur:

Frituur, bakplaat, keukengereedschap,snijmachine, snijplank.