artikel

Roergebakken bleekselderij met champignons

Horeca

Ingrediënten voor 2 persone:

  • ½ struik bleekselderij
  • ½ bakje champignons
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • peper
Roergebakken bleekselderij met champignons

Bereidingswijze:
Snij de stronk en de bladeren van de bleekselderij. Was de stengels en snij ze in reepjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de ui.

Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de ui glazig. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de bleekselderij en de champignons door de ui. Laat de groente onder regelmatig omscheppen op een matig vuur gaar worden in enkele minuten gaar, maar nog wel knapperig worden. Voeg naar smaak peper en zout toe. Lekker met aardappelen.