artikel

Rosbief gevuld met knolselderij, roomkaas en Rodenbach Klassiek

Horeca

Soort recept Hoofdgerechten

Soort keuken Nederlands

Aantal personen 4


Bereiding

Snijd de rosbief in dunne plakjes. Hak de lenteuitjes fijn. Schil de knolselderij in flinterdunne reepjes. Meng de roomkaas in een mengkom met de reepjes selderijknol, het bier en de fijngehakte lenteuitjes. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de plakjes rosbief met dit mengsel en rol deze op. Was de veldsla goed en laat deze uitlekken. Verdeel de veldsla over de borden. Plaats op elk bord twee rosbiefrolletjes en garneer met plakjes fijngesneden radijs. Serveer hierbij warme toast of ciabattabrood en drink er een goed gekoeld glas Rodenbach Klassiek bij.

Ingrediënten

250 gram knolselderij € 0,83
0,1 stuks lente-ui (bos) € 0,18
1 stuks radijs (bos) € 1,13
1 stuks Rodenbach Klassiek (flesje) € 0,59
150 gram roomkaas € 1,26
200 gram rosbief € 3,54
0,2 stuks veldsla (krop) € 0,54

Kostprijs € 8,07
Prijs p.p. € 2,02