artikel

Ruud van den Bosch

Horeca

Ruud van den Bosch is directeur Hutten Exclusieve Catering.

Ruud van den Bosch
18 juni 1967 / Veghel.
Getrouwd met Joyce de Gruyter
Drie Kinderen

Hutten Exclusieve Catering
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Tel: 0413-366633
Fax: 0413-354650
r.vandenbosch@huttencatering.nl
www.huttencatering.nl

FAVORIETEN

Favoriete boek:
In de ban van de ring.

Favoriete tijdschriften:
”fly fishing”

Favoriete vakbladen:
High Profile Events, FZ, horeca misset.

Favoriete krant:
Brabants Dagblad

Favoriete stad:
Barcelona.

Favoriet land:
Nederland.

Favoriete drank:
bordeaux wijnen

Favoriet gerecht:
spaghetti a la Bolognese

Favoriete cd:
Dan Hartman

Mijn nummer:
Relight my fire

Op mijn begrafenis:
iets heel treurigs!

Hard in de auto:
Rolling Stones

Ik rijd overigens:
Volvo

PERSOONLIJK

Moment van mijn leven:
Mijn trouwdag!

Heimelijke genoegens:
Door een plas water rijden bij een zeer drukke bushalte!

Mijn motto, devies luidt:
Joy en fun

Wat niemand van mij weet / verwacht:
Ik ben verzot op vliegvissen

Ik zie mezelf als:
Een Bourgondiër

Mijn droom:
Een eigen chalet aan het water in zweden of finland of…

Ik haal mijn inspiratie uit:
Gezin, muziek, bladen, collega’s, branchegenoten en een brandend kampvuur!Mijn hobby’s:
vliegvissen, tuinnieren, uit eten, vrienden thuis culinair verwennen!

BRANCHE

Mijn functie:
Managing Director Hutten Exclusieve Catering

Mijn opleiding(en):
Facility Management aan de Hoge Economische School te Heerlen

Ik ben gevormd in mijn werk door:
De Arjan van Dijk Groep

Mijn brancheheld of voorbeeld is:
Walt Disney, omdat hij de hoogste vorm van “need magic?”heeft weten te raken!

VAKBLADEN

In eventvakbladen lees ik altijd / graag:
over de passie, beweegredenen en ideeën van branchegenoten.

In digitale nieuwsbrieven lees ik in het algemeen alleen / altijd / graag:
Snel de Koppen en eventueel de samenvatting

Verder nog iets?
See you here you again!

(Bijbehorend persbericht:)

Ruud van den Bosch nieuwe Managing Director Hutten Exclusieve Catering

Hutten Exclusieve Catering uit Veghel, heeft een nieuwe Managing Director. Het is de eveneens uit Veghel afkomstige Ruud van den Bosch (37). Hij volgt in deze functie Lars van Pelt op. Ruud van den Bosch was tot voor kort werkzaam als operationeel manager evenementen bij De Efteling

Vanaf 1 januari is Ruud van den Bosch eindverantwoordelijk voor zowel het operationele als financiële resultaat van Hutten Exclusieve Catering en derhalve voor de verdere positionering van het bedrijf in het absolute topsegment van landelijke cateraars. Hij voltooide een studie facilitymanagement aan de Hogere Economische School te Heerlen. Na het volgen van succesvolle stages in de horeca en evenementenbranche is de vonk echt overgeslagen en heeft hij zich volledig verdiept in de professie van Events & Special Events.

Na kort ambulant werk als partymanager is er een vaste aanstelling gekomen bij de Arjan van Dijk Groep dat, na acht jaar, resulteerde in de functie ”manager evenementen Interne en Externe locaties”. De laatste drie en een half jaar heeft Ruud de functie vervuld van “Operationeel Manager Efteling Evenementen”.
Zijn ruime ervaring op het gebied van conceptdenken en het vertalen van complex maatwerk in kleine en grote organisaties vormen een ideale achtergrond voor zijn nieuwe uitdaging bij Hutten Exclusieve Catering.

Uniciteit
Over zijn nieuwe functie zegt Ruud van den Bosch: ‘Er borrelt bij mij een geweldig gevoel van trots op. Ten eerste omdat ik het bijzonder knap vind dat het Veghelse bedrijf zich zo, zelfs tegen de stroom in, heeft kunnen profileren binnen de branche. Ten tweede dat ik deel mag uitmaken van dit geweldig bedrijf en het team van samenwerkers. Door de jaren heen zijn er veel aanbieders bijgekomen en nijgt de branche steeds meer naar “vervaging”.Het voelt dus extra goed dat je instroomt in een bedrijf dat door een heldere, unieke en open koers de belangrijke inzichtelijkheid blijft behouden.

Mijn slogan: Met ambacht en uniciteit vol vertrouwen de toekomst in!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels