artikel

Salade Louise

Horeca

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 1 kg asperges (van de koude grond)
  • 750 g Noorse garnalen
  • 500 g champignons
  • 400 cc mayonaise
  • 200 cc zure room
  • 1 krop lollo rosso
  • 1 krop lollo biondo
  • 1 krop frisée
  • 1 bos dille
  • 100 g limoen
  • zout en smaakstoffen
  • 20 g citroen

Bereidingswijze:
Blancheer de champignons in water met zout en wat citroensap. Snijd de geschilde asperges in stukken en kook ze gaar, laat ze uitlekken en afkoelen. Meng de mayonaise met de zure room en de fijn gesneden dille en spatel er de garnalen en de afgekoelde champignons door. Op het laatst de gare asperges toevoegen.

Leg de slasoorten in het glas en schep hier de salade op. Garneer het geheel af met limoenen.