artikel

Sandra van Doorn: Haags jantje

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Maïsbol 10 stuk 0,33 3,30
Eieren 10 stuks 0,09 0,90
Dyconkers 1 bakje 1,80 1,80
Gerookte zalm 250 gr. 8,75 2,19
Brie 200 gr. 6,00 1,20
Veldsla 150 gr. 14,50 2,18
Roomboter 50 gr. 3,90 0,20
Basilicum-salsa 400 gr. 4,00 1,60
Alfafa 200 gr. 3,00 0,60
——-
Totale inkoopprijs 13,96
Totale inkoopprijs inclusief arbeid 18,06
Totaalprijs per broodje 1,81
Verkoopprijs per broodje 5,00

Bereidingswijze:

- Verwarm de maïsbol en besmeer hem met boter.

- Bak een omelet en vul deze met zalm en brie.

- Serveer met eigen gemaakte salsa.