artikel

Sandwich ‘Good Mood

Horeca

Ingrediënten:

  • 1 kg zeezout, grof
  • 500 g suiker
  • 5 g peper
  • 1 bos koriander
  • 750 g zalm, Schots, ecologisch
  • 20 sneeën desembrood, eko
  • 100 g rucola
  • 50 g komkommer
  • 2,5 dl hangop
  • 0,25 bos dille

Bereidingswijze:

good moodVermeng het zout met de peper en suiker. Hak de koriander.Bedek de zalm met de koriander en het zoutmengsel. Vouw de zalm dubbel in aluminiumfolie. Leg iets zwaars op de vis. Laat minimaal 10 uur rusten in de koelkast. Schraap het zout en koriandermengsel eraf, zodat slechts de zalm overblijft.

Bak het brood af. Snijd in dikke plakken. Beleg een snee met de rucola. Leg daarop de in slierten gesneden komkommer, welke zijn aangemaakt met de hangop.Leg de in dunne plakken gesneden zalm hierop. Garneer het broodje met dille.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels