artikel

Sausdispensers

Horeca

De voordelen van een sausdispenser: Hygiënisch (gesloten systeem) Kwaliteitsbehoud sauzen Minimale sausrestanten Nauwkeurige en eenvoudige portionering Ruimtebesparing Eenvoudig tussentijds te reinigen (HACCP)/bedienen Milieuvriendelijke verpakking Efficiënte tiptoetsbediening bij luxe dispensers Moderne en professionele vormgeving Meerdere sauzen zijn tegelijk overzichtelijk te presenteren bij luxe dispensers Automatisch doorschakelen naar volle zakken bij luxe dispensers Het vooraanzicht van het […]

De voordelen van een sausdispenser:

  • Hygiënisch (gesloten systeem)
  • Kwaliteitsbehoud sauzen
  • Minimale sausrestanten
  • Nauwkeurige en eenvoudige portionering
  • Ruimtebesparing
  • Eenvoudig tussentijds te reinigen (HACCP)/bedienen
  • Milieuvriendelijke verpakking
  • Efficiënte tiptoetsbediening bij luxe dispensers
  • Moderne en professionele vormgeving
  • Meerdere sauzen zijn tegelijk overzichtelijk te presenteren bij luxe dispensers
  • Automatisch doorschakelen naar volle zakken bij luxe dispensers

Het vooraanzicht van het dispensersysteem dat zelf signaleert wanneer de vulling leeg is:



De prijzen van sausdispensers variëren. De aanschafprijs van een eenvoudige dekseldispenser varieert van €60 tot €80,00. Een sausdispenser waarbij een zak met saus in de dispenser bevestigd zit, kost €150 tot €200. De elektronische variant op dit systeem kost ongeveer € 400. Het compleetste dispenserconcept is een systeem dat zelf signaleert wanneer de vulling leeg is en automatisch overschakelt naar een nieuwe zak, die als buffer aanwezig is. Dit systeem kost ongeveer € 700 exclusief plaatsingskosten.