artikel

Sebastiaan van der Heijden: Provencaalse burger

Horeca

AnyTyme Snack & Dine Zwolle

Sebastiaan van der Heijden: Provencaalse burger

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per menu Stuksprijs Kostprijs
Hete donder 1 40 €2,50 €2,50
Aardappel 885 175 €4,00 €3,54
Rauwkost 135 45 €3,00 €0,41
Broodje 45 30 €1,00 €0,05
Dressing 30 10 €8,00 €0,24
Kaas 15 15 €7,00 €0,11
Ui-champignon 15 10 €5,00 €0,08
<B>Totaalprijs </b> €6,91
<B>Inkoopprijs per menu</b> €6,91
<B>Verkoopprijs per menu</B> €7,50

Bereidingswijze:

Frituur de hete donder en de aardappels. Bak de ui en champignons, gratineer met kas. Leg het geheel op een broodje en garneer af.