artikel

SNACKKOERIER PRIJSVRAAG

Horeca

Beantwoordt slechts één vraag en win!
‘Hoe vaak is in het jaar 2003 op de redactionele pagina’s in de reguliere uitgaven van Snackkoerier het woord ‘vitrine’ gebruikt?’ Waag gerust een gokje, het kan nog tot 17 januari! Mail uw antwoord naar redactie.snackkoerier@reedbusiness.nl en maak kans op een originele prijs.

SNACKKOERIER PRIJSVRAAG

Enkelvoud, meervoud, los of in samenvoeging met een ander woord, zoals ‘snackvitrine’ of ‘vitrineloze’. Het telt allemaal mee, zolang het woord niet een advertentie- of productnieuwspagina staat, of in een uitgave buiten de reguliere edities om.
Tip: Snackkoerier 7 had de vitrine als themaonderwerp.

De inzender met het juiste antwoord of die het dichtst bij het juiste antwoord zit, ontvangt daarvoor een bijzondere prijs. Bij meerdere goede inzendingen wordt geloot. Per abonneenummer is één inzending mogelijk.
Stuur een e-mail met uw antwoord naar: redactie.snackkoerier@reedbusiness.nl

Prijs
Een fraai ingelijste karikatuurtekening gemaakt door Snackkoerier-cartoonist Reinoud Bekkema.

De tekening wordt vervaardigd aan de hand van een door de winnaar zelf aangereikte foto, waarop maximaal twee personen staan afgebeeld. Een en ander in overleg. Inclusief passe-partoutlijst is het formaat ± 40-50 cm. Neem maar eens een kijkje op www.reinoudbekkema.nl voor voorbeelden van karikaturen die Bekkema op zijn site heeft geëtaleerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels