artikel

Snackkoerier zoekt lekkerste saus

Horeca

Mmmm. Het ziet er veelbelovend uit die stapel recepturen. De tweede versie van Snackkoeriers wedstrijd De Lekkerste Saus van Nederland nadert de finale. Meedoen kan nog! 1 maart moet uw inschrijfformulier binnen zijn bij de redactie. Stuur in die eigengemaakte saus en ding mee naar de hoofdprijs!
Download hier het inschrijfformulier

Snackkoerier zoekt lekkerste saus

Als winnaar ontvangt u hiervoor een vergoeding per handelseenheid. De nummer 2 en 4 worden beloond met respectievelijk €1500,- en €750. Voor alle prijswinnaars geldt dat zij het geldbedrag ook mogen inwisselen voor een dubbele waarde aan Remia producten.

Alle inzendingen zullen beoordeel worden door een deskundige jury bestaande uit:

  • Martijn Reintjes, adjunct hoofdredacteur Misset Horeca/Snackkoerier
  • Louis Peperzak, commercieel directeur Remia
  • Bart Eikelboom, hoofd kwaliteit en ontwikkeling Remia
  • Een bekende cafetariahouder
  • Een landelijk bekende kok

Hoe doet u mee
Schrijf u in middels het inschrijfformulier dat u hier kunt downloaden. Voeg een uitgeschreven recept voorzien van ingrediëntendeclaratie bij. Maak middels een handtekening kenbaar dat u met de wedstrijdvoorwaarden akkoord gaat.

Procedure en wedstrijdvoorwaarden
Inzendingen dienen voor 1 maart 2006 in bezig van Snackkoerier te zijn. De jury selecteert op basis van de inzendingen tien halve finalisten. de tien halve finalisten dienen monsters van hun receptuur op 15 maart 2006 aan de jury voor te leggen. De jury seleteert op basis van de monsters drie finalisten. Remia zal het recept van uiteindelijke winnaar produceren en op de markt brengen.

De winnaar ontvangt voor elke verkochte emmer van 2,5 liter een vergoeding van €0,10. Voor een tube van 750 ml bedraagt de vergoeding €0,03. De inzender blijft eigenaar van de receptuur, maar geeft Remia het exclusieve recht om dit recept voor onbepaalde tijd in licentie te produceren. Mocht Remia beslissen dat meerdere recepturen voor productie in aanmerking komen, dan ontvangen ook de inzenders daarvan een vergoeding van €0,10 per handelseenheid van 2,5 liter of €0,03 voor een tube van 750 ml.

Bij samenstelling van de recepturen dient met het volgende rekening gehouden te worden:

  • Recepturen mogen geen (vers) zuivel-vlees- of visingrediënten bevatten
  • Het product moet bij kamertemperatuur (20 graden Celsius) bewaard kunnen worden
  • Gebruik van conserveermiddel moet mogelijk zijn
  • Sauzen moeten op basis van azijnzuur gestabiliseerd zijn
  • Warme sauzen zijn uitgesloten voor deelname
  • De saus moet toepasbaar zijn op frites en snacks
  • Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd

U kunt het gedownloade formulier sturen naar:
Snackkoerier
T.a.v. Esther Magnin
Postbus 4
7000 BA Doetinchem

Of lever dit formulier in tijdens de Horecavastand van Snackkoerier nr 07.438.