artikel

Snelle hachee

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen:
300 g varkenspoulet
1 rode ui (in halve ringen gesneden)
1 stengel prei (in halve ringen gesneden)
50 g boter
1 eetlepel bieslook (fijngesneden)
1 eetlepel bloem
1 eetlepel azijn (balsalmico)
1 glas witte wijn (of sakè)
snufje zout
snufje peper (uit de molen)

Snelle hachee

Bereiding:
Kruid de varkenspoulet met zout en veel peper uit de molen en bebloem ze daarna. Bak de varkenspoulet even aan in de hete boter. Bak de uien en de prei mee. Voeg de Balsamico azijn en de witte wijn toe. Laat het geheel ca. 25 à 30 minuten zachtjes gaar stoven/smoren.

Breng het eventueel op smaak met zout en peper uit de molen. Eventueel licht binden met allesbinder. Lekker met gekookte rijst, gekookte aardappelen, aardappelpuree of bruine boterhammen.