artikel

Sodexho education

Horeca

Geen standaard concept Geschikt voor: roc’s, hbo’s en universiteiten. Concept / Formule: Sodexho education biedt geen standaard concept maar voor iedere onderwijsinstelling een gerichte oplossing. Inrichting: Verschillende uitgiftepunten met duidelijke prijsaanduiding, alles gericht op een breed, wisselend assortiment. Assortiment: Dynamisch/wisselend. Speelt sterk in op de behoeften van de student, van eerste collegeweek tot tentamentijd tot […]

Geen standaard concept

Geschikt voor: roc’s, hbo’s en universiteiten.

Concept / Formule: Sodexho education biedt geen standaard concept maar voor iedere onderwijsinstelling een gerichte oplossing.

Inrichting: Verschillende uitgiftepunten met duidelijke prijsaanduiding, alles gericht op een breed, wisselend assortiment.

Assortiment: Dynamisch/wisselend. Speelt sterk in op de behoeften van de student, van eerste collegeweek tot tentamentijd tot bijna vakantie.

Bijzonderheden: Doorbreek de sleur van de oude schoolkantine. Het voorverpakte broodje kaas en het bekertje koffie passen niet meer in het beeld van de mondige en zelfbewuste scholier of student. De jeugd toont oprecht belangstelling voor gezonde etenswaar, maar zweert tegelijkertijd trouw aan de warme snack. Sodexho education biedt de juiste balans.

Inspelen op afwijkende vraag: Met Sodexho education voor roc’s en hbo’s en universiteiten, speelt Sodexho in op de sterk afwijkende vraag. Wie de uitdaging aandurft om scholieren en studenten binnen de muren van het gebouw te houden, weet dat de eerste voorwaarde een prettig werk- en leefklimaat is.

Levendig middelpunt: De formule die Sodexho education hanteert is vaak samengesteld uit verschillende uitgiftepunten. In samenspraak met de directie van de school plaatst Sodexho – afhankelijk van het aantal studenten – minimaal één tot maximaal vijf van deze units. De directe omgeving krijgt met opvallende items een moderne frisse uitstraling. Informatie naar de leerling / student over product, prijzen en week en dag aanbiedingen, informatie kan desgewenst tweetalig gecommuniceerd worden.

Onbegrensde flexibiliteit: De verschillende uitgiftepunten herbergen ieder een eigen productcategorie. Het assortiment varieert van ‘hot snacks’ en ‘salads & juices’ tot ‘market’. Ovenverse broodjes, karnemelk, sport- en energy dranken: Sodexho. De flexibiliteit die Sodexho education biedt is onbegrensd. De enige voorzieningen die nodig zijn voor het plaatsen van een of meerdere units zijn stromend water, een afvoer en elektra. De personele bezetting en openingstijden zijn in overleg te bepalen. Daar komt tevens bij dat de school mee kan delen in het rendement.

Sodexho education is een aparte business unit binnen Sodexho Nederland BV die zich alleen richt op onderwijscatering. Education verzorgt dagelijks de catering op circa 100 schoollokaties met behulp van 250 medewerkers.

Cateraar: Sodexho education

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels