artikel

Soupe froide de betteraves et hareng

Horeca

Soort recept Voorgerechten Soort keuken Frans Aantal personen 4 Bereiding Snipper schoongemaakt sjalotje. Verdeel bietjessoep over 4 koude soepborden. Leg in ieder bord 2 schoongemaakte haringfilets. Strooi sjalotjes over haring en soep. Druppel mierikswortelroom in de soep. Ingrediënten 1,5 centiliter blanke natuurazijn € 0,01 100 gram gevogeltefond € 1,69 4 stuks haring € 3,00 5 gram mierikswortel € 0,04 200 gram rode biet € 0,72 5 centiliter room € 0,13 100 gram sjalot € 0,38 50 gram ui […]

Soort recept Voorgerechten

Soort keuken Frans

Aantal personen 4


Bereiding

Snipper schoongemaakt sjalotje. Verdeel bietjessoep over 4 koude soepborden. Leg in ieder bord 2 schoongemaakte haringfilets. Strooi sjalotjes over haring en soep. Druppel mierikswortelroom in de soep.

Ingrediënten

1,5 centiliter blanke natuurazijn € 0,01
100 gram gevogeltefond € 1,69
4 stuks haring € 3,00
5 gram mierikswortel € 0,04
200 gram rode biet € 0,72
5 centiliter room € 0,13
100 gram sjalot € 0,38
50 gram ui € 0,03
2 deciliter water € 0,00

Kostprijs € 6,00
Prijs p.p. € 1,50