artikel

Spinaziestamppot

Horeca

Ingrediënten600 gram aardappelen450 gram bladspinazie1 grote ui1 rode paprika350 gram geroosterd spek125 gr. kruidenkaas (met peper of knoflook) BereidingswijzeKook de aardappelen. Kook de bladspinazie kort. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes. Het geroosterd spek uitbakken en dan de ui en paprika toevoegen en even meebakken. Roer het ui/spek/paprika-mengsel door gare aardappelen en […]

Spinaziestamppot

Ingrediënten
600 gram aardappelen
450 gram bladspinazie
1 grote ui
1 rode paprika
350 gram geroosterd spek
125 gr. kruidenkaas (met peper of knoflook)

Bereidingswijze
Kook de aardappelen. Kook de bladspinazie kort. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes. Het geroosterd spek uitbakken en dan de ui en paprika toevoegen en even meebakken. Roer het ui/spek/paprika-mengsel door gare aardappelen en voeg de kruidenkaas toe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels