artikel

<B><I>Sponsor</b></i><BR>Gigamix, Buitenhuis Snacks

Horeca

De Gigamix van Buitenhuis Snacks staat voor veel variatie, snelle bereiding en een trendy uitstraling van de moderne bittergarnituur: ‘’Veel keuze en voor een ieder wat wils”. In één assortimentsverpakking zitten maar liefst 12 totaal verschillende hapjes qua vorm en smaak. Doordat de hapjes ondanks deze diversiteit allemaal dezelfde baktijd hebben, serveert men in ‘’no-time’’ een Giga lekkere en gevarieerde schaal borrelhapjes op bruiloften en partijen.

<B><I>Sponsor</b></i><BR>Gigamix, Buitenhuis Snacks

De Gigamix is ook uitstekend geschikt om per portie te verkopen aan de bar van uw café of kantine. Omdat je een portie bittergarnituur meestal niet alleen eet, lanceert Buitenhuis: het Giga Mixschaaltje. Serveer op een leuk en passend schaaltje de 12 verschillende hapjes samen met een dipsausje en voilà, u zet snel en eenvoudig een nieuwe trend op tafel.

In een handige meeneembox Gigamix zitten totaal 108 hapjes, nl.Mini Bamiballetjes, Kipvariantjes, Bitterballen, Borrelfrikandellen, Rempengballetjes, Mini Cheddarhapjes, Mini Nasihapjes, Kipnuggets, Mini Rundvleeskroketje, Sombrero’s, Mini Ham-Kaassoufflés en Pittige Groentenstickjes.

Voor informatie en het aanvragen van reclamemateriaal:

Buitenhuis Snacks BV, afd. verkoop 0343-596666www.buitenhuis.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels