artikel

Stichting Opleidingen Contractcatering (OCC)

Horeca

De Stichting Opleidingen Contractcatering (OCC) stimuleert een opleidingsbeleid van werkgevers door onder andere inventarisatie van de opleidingsmogelijkheden en het geven van adviezen en voorlichting aan alle betrokkenen binnen de contractcateringbranche. De bedrijven in de contractcateringbranche werken aan dit stimuleringsbeleid mee door het verschaffen van relevante informatie over het eigen opleidingsbeleid.

De Stichting Opleidingen Contractcatering (OCC) stimuleert een opleidingsbeleid van werkgevers door onder andere inventarisatie van de opleidingsmogelijkheden en het geven van adviezen en voorlichting aan alle betrokkenen binnen de contractcateringbranche. De bedrijven in de contractcateringbranche werken aan dit stimuleringsbeleid mee door het verschaffen van relevante informatie over het eigen opleidingsbeleid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels