artikel

Suzanne van Winden: Zero

Horeca

Uit de Kunst, Delft

Suzanne van Winden: Zero

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Lichtbruin zonnebloempit broodje 10 130 €0,53 €5,30
Little gem (2 kropjes sla) 2 4 €0,85 €1,70
Verse mint (5 takjes totaal) 5 2 €0,07 €0,35
Belgische Gandaham (3 plak per broodje) 375 75 €22,50 €8,44
Remia Mayonaise zacht en fris 50 37 €1,50 €0,08
Yayla Yogurt 100 9 €2,50 €0,25
Peper
Gepelde pistachenoten 75 44 €13,00 €0,98
Knoflook 3 0,20 €10,00 €0,03
Komkommer 200 1,60 €2,50 €0,50
Shiso purper 60 0,50 €30,00 €1,80
Sinaasappelmarmelade 75 18,00 €0,25 €0,02
<B>Totaalprijs </b> €19,44
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €1,94
<B>Verkoopprijs per broodje</B> €5,25

Bereidingswijze:

Maak 1 dag van te voren de dressing. Pers de knoflook uit, knip de munt en roer de mayonaise, yoghurt en de peper door. Bestrijk het broodje met de marmelade. Rasp de komkommer. Beleg het broodje met sla en ham, garneer met komkommerrasp en schenk de dressing erop. Werk af met shiso purper.