artikel

Technical Management TM

Horeca

Algemene activiteiten: De adviesactiviteiten behelzen advieswerk met betrekking tot alle in het gebouw voorkomende installaties. Activiteiten op cateringgebied: Het opstellen van programma’s van eisen, het ontwerpen van keuken- en horecainstallaties, het bestekmatig beschrijven van installaties (grootkeuken en horeca en het houden van aanbestedingen met betrekking tot de hardware. En verder: directie en uitvoeringsbegeleiding en het […]

Algemene activiteiten:
De adviesactiviteiten behelzen advieswerk met betrekking tot alle in het gebouw voorkomende installaties.

Activiteiten op cateringgebied:
Het opstellen van programma’s van eisen, het ontwerpen van keuken- en horecainstallaties, het bestekmatig beschrijven van installaties (grootkeuken en horeca en het houden van aanbestedingen met betrekking tot de hardware. En verder: directie en uitvoeringsbegeleiding en het doen van opleveringen en het verzorgen van second opinions.

Andere activiteiten op gebied facility management:
Onderhoud en beheer van technische installaties en beveiliging.

Actief in de catering sinds:
1945

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels