artikel

Theo van Schie: Quiche voor Cordon op Noordzee

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Quiche 3 st. 0,49/st. 1,47
Schnitzel 3 st. 0,95/st. 2,85
Garnering 3 st. 0,55/st. 1,65
Danish bleu 200 gr. 7,50/kg. 1,50
Ham 75 gr. 6,95/kg 0,52
———
Subtotaal: 7,99

Personeelskosten

1,23

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 9,22
Totaalprijs per broodje 3,07
Verkoopprijs per broodje 9,50

Bereidingswijze:

- Vul een coupe met sla.

- Zet de stukjes quiche in de oven.

- Frituur de schnitzels kort.

- Vul de schnitzels met ham en Danish Bleu.

- Zet de schnitzels vast met prikkertjes.

- Zet de schnitzelfs vervolgens bij de quiche in de oven.

- Leg de componenten vervolgens op het bord en garneer af.

Benodigde apparatuur:

Frituur, confectoroven.