artikel

Thijs Rietbroek: Oriëntal Fish-plate

Horeca

Snacksalon de Schelp, Roelofarendsveen

Thijs Rietbroek: Oriëntal Fish-plate

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per menu Stuksprijs Kostprijs
Grote garnaal 3 18 €0,60 €1,80
Crème fraïche 1 196 €0,80 €0,80
Zalmfilet 450 290 €13,95 €6,28
Tuinkruiden 500 0 €1,30 €0,65
Farm verantwoorde friet 130 190 €1,40 €0,18
Gemengde rauwkost van paksoi en taugé 150 12 €2,28 €0,34
Cashew noot 15 92 €9,40 €0,14
<B>Totaalprijs </b> €10,19
<B>Inkoopprijs per menu</b> €3,40
<B>Verkoopprijs per menu</B> €12,30

Bereidingswijze:

Frituur de zalm, bak de friet af en bereid de rauwkost.