artikel

Tip 10 voor diepvriessnacks

Horeca

Tip 1 Zet diepgevroren snacks dadelijk na de ontvangst in de diepvries (18 graden onder nul). Tip 2 Diepgevroren snacks die eenmaal zijn ontdooid, moet u nooit langer dan twee dagen in de koeling bewaren. Tip 3 Ontdooide snacks kunnen niet opnieuw worden ingevroren. Tip 4 Snacks dient u af te bakken in goed verhit […]

Tip 10 voor diepvriessnacks

Tip 1

Zet diepgevroren snacks dadelijk na de ontvangst in de diepvries (18 graden onder nul).


Tip 2

Diepgevroren snacks die eenmaal zijn ontdooid, moet u nooit langer dan twee dagen in de koeling bewaren.


Tip 3

Ontdooide snacks kunnen niet opnieuw worden ingevroren.


Tip 4

Snacks dient u af te bakken in goed verhit frituurvet bij circa 180 graden Celcius.


Tip 5

Heeft het vet een temperatuur die onder de 180 graden ligt, dan kan de korst van het snackproduct knappen/barsten.


Tip 6

Laat snacks nooit te lang bakken, want dan droogt het product uit.


Tip 7

Bak snacks dus nooit te lang en volg wat die betreft de aanwijzingingen op die op de verpakking staan vermeld.


Tip 8

Ververs uw olie of frituurvet regelmatig om een constante kwaliteit en smaak van uw snacks te garanderen.


Tip 9

Leg de gefrituurde snacks bij voorkeur op een kartonnen schaaltje en verpak deze in papier dat voorzien wordt van luchtgaatjes zodat de warmte goed weg kan en het product niet slap wordt.

Verpakkingstips


Tip 10

Natuurlijk unnen snacks los worden verkocht, maar u kunt ze ook een toegevoegde waarde geven door er een menu omheen te bouwen of door er een broodje bij te verkopen.