artikel

Toekomst van de ouderenzorg

Horeca

Martine Zuil, hoofdredacteur van het vakblad Catering Magazine, presenteert op 18 maart 2002 het Fano Food Forum ‘Toekomst van de ouderenzorg’ in Rotterdam
Verbeter uw vakkennis door deze Fano Food Forum bij te wonen. Mail uw aanmelding naar Caroline Bach.
=> Nu aanmelden

Hier vindt u een uitgebreide plattegrond van de locatie.
=> Plattegrond

Programma:

10.30 – 11.00 uur
Ontvangst

11.00 – 11.45 uur
Toekomst van voeding in de ouderenzorg
‘Een stevige borrel helpt vaak beter dan een pilletje’Goede voeding kost niet niks, maar dat moet je er voor over hebben. Bovendien kan diezelfde voeding soms juist ook iets opbrengen!
(De heer Becker,directeur van Humanitas)

11.45 – 12.30 uur
‘Wet- en regelgeving’
Met welke belangen, wetten en regels heeft de instelling te maken bij horeca- en cateringactiviteiten? Wat wordt er precies verstaan onder horeca-activiteiten en wat wordt er verstaan onder eerlijke mededinging bij horeca-activiteiten. Doen we het zelf of besteden we het uit. Daarnaast aandacht voor de kruissubsidies: hoe lopen de lijntjes? En tenslotte: eerlijk spel = gelijke regels!
(De heer Antoon Rensen, Bureau Eerlijke Mededinging)

12.30 – 14.00 uur
Lunch aangeboden door Fano

14.00 – 14.30 uur
De kwaliteit van de maaltijd wordt steeds belangrijker
Een beursgenoteerde zorgverlener en een seniorencampus waar 2500 mensen wonen. Onpersoonlijk? Nee, helemaal niet.We hoeven niet bang te zijn voor grootschaligheid. Want dat kan allemaal heel prettig en luxe worden ingevuld; grootschalige knusheid is mogelijk!
(De heer van Eerd, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vitalis Zorg Groep)

14.45 – 15.45 uur
Rondleiding langs onder andere de horeca van Humanitas Akroplis door de heer J. van den Berg, hoofd centrale voedingsdienst

15.45 / 16.30 uur
Afsluitende borrel