artikel

Tomatenkaasfondue

Horeca

Ingrediënten voor tien personen:1 kg bleekselderij 750 g broccoli 400 g wortel, Parijse 1000 g gruyere 500 g emmenthaler 1 l witte wijn kwart citroen 150 g zongedroogde tomaat 70 g maïzena 1 g zwarte peper 5 broodbollen 2,5 stokbrood Bereidingswijze:Blancheer de groenten beetgaar. Breng de geraspte kaas met 8 dl witte wijn en 0,4 […]

Tomatenkaasfondue

Ingrediënten voor tien personen:
1 kg bleekselderij
750 g broccoli
400 g wortel, Parijse

1000 g gruyere
500 g emmenthaler
1 l witte wijn
kwart citroen
150 g zongedroogde tomaat
70 g maïzena
1 g zwarte peper
5 broodbollen
2,5 stokbrood
Bereidingswijze:
Blancheer de groenten beetgaar. Breng de geraspte kaas met 8 dl witte wijn en 0,4 dl uitgeperst citroensap al roerend aan de kook.

Voeg de in reepjes gesneden zongedroogde tomaten toe. Meng de maïzena met 2 dl witte wijn. Roer dit door het kaasmengsel. Hol het brood uit en vul dit met kaasfondue.Serveer met stokbrood en groenten.