artikel

Tonijn ‘blue fin’ met tomaat, artisjokken en rucola

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:160 gram tonijn (1/2 cm dik gesneden)marinade van limoensap, sesamolie, peper en zout2 tomaten2 artisjokbodems1 zakje rucolabasisvinaigretteolijfolieaceto balsamicozeezout en peperBereiding:– Marineer de tonijn een half uur van te voren– Kook de artisjokken klassiek en snijd ze in de gewenste vorm.– Maak de rucola aan met basisvinaigrette.– Snijd de tomaten in feuilles en […]

Tonijn ‘blue fin’ met tomaat, artisjokken en rucola

Ingrediënten voor 4 personen:
160 gram tonijn (1/2 cm dik gesneden)
marinade van limoensap, sesamolie, peper en zout
2 tomaten
2 artisjokbodems
1 zakje rucola
basisvinaigrette
olijfolie
aceto balsamico
zeezout en peper

Bereiding:
– Marineer de tonijn een half uur van te voren
– Kook de artisjokken klassiek en snijd ze in de gewenste vorm.
– Maak de rucola aan met basisvinaigrette.
– Snijd de tomaten in feuilles en maak ze aan met olijfolie, zeezout en peper.
– Dresseer en besprenkel het gerecht met olijfolie en aceto balsamico.

Wijn:
Casa Maro 2002, Rueda, Viura/Verdejo

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels