artikel

Trendlist 2009: Tuttigheid ten top

Horeca

Wat eten we, wat drinken we in 2009? Volgend jaar is tuttig weer top. Ouderwets picknicken, een gezellig bloemetjesservies, jonge jenever, een moestuin, biologische taarten en gelegenheidslepeltjes. We kijken terug op het decennium.

Trendlist 2009: Tuttigheid ten top

Vinho Verde Kruisbessen
Shoarma wordt Döner Wilde kersen
Goji bessen Cactusvrucht
Dom Pérignon Biologische taarten
Halal babyvoeding Sorbets met fruit en spuitwater
Supersized wordt minimized Jonge jenever
Geen cocktails maar mixen Griekse yoghurt
Eigen moestuin Culi-Chinese hotspot met minisnacks
Citrusfruit Kokosbrood
Heldere sauzen Huisgebakken zandkoekjes
Maanzaad Cupcakes
Merklozen waterflessen Mangosteenvrucht
Ethiopische Kave Gembersoep
Scandinavische keuken Iers sodabrood
Milkshakes & Frappè Koreaanse keuken

Picknick parties Huisdiners voor rokers
Panama als vakantielocatie Honingraat kaarsen
Pastel interieurs Houten kleerhangers
Ouderwetse etiquette Dure parfums als toiletspray
Gelegenheidslepeltjes Antieke vogelkooien

Met dank aan HBMEO/So Pr.