artikel

Triangel met roomham

Horeca

In het Broodje van de Week doen we u iedere vrijdag een recept van een lekker vers en gezond broodje aan de hand. Onderstreep in uw marketingactiviteiten met dit broodje uw gezonde imago.

Triangel met roomham

Triangelbroodje met roomham en rucola

Bereidingswijze:

Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard, laat ze schrikken in koud water. Pel ze en snijd ze in partjes. Maak de venkelknol schoon en snijd deze in vieren. Schaaf de venkel in flinterdunne reepjes.

Meng de venkelreepjes met het citroensap, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met de halfvolle mayonaise. Verdeel de rucola, roomham, venkel en partjes ei over de onderkanten en leg de bovenkanten van de broodjes erbovenop.

Bevat per persoon:

  • 385 calorieën
  • 15 gram eiwit
  • 22 gram vet
  • 32 gram koolhydraten

Zie ook: