artikel

Uitstraling

Horeca

De consument zoekt naar de balans tussen prijs en kwaliteit. Daarbij weegt de uitstraling van uw bedrijf, uw medewerkers en uw product zwaar.

Uitstraling

Tip 1

De eerste indruk telt: een verzorgd terras, een schone gevel, een gastvrije entree, een sfeervol interieur.

Tip 2

Kies voor herkenbare bedrijfskleding.

Tip 3

Geef de bar een echte bieruistraling. Nog belangrijker is een rijk gevulde achterkast: bij drukte is dat was opvalt!

Tip 4

Vergroot uw café door van het terras een verlengstuk van uw zaak te maken met houten meubilair, heaters en een schuifraam.

Tip 5

Een bar in het midden van de zaak is een goede ruimteverdeler en bovendien van alle kanten bereikbaar.

Tip 6

Besteed extra aandacht aan uw terras: mooie parasols, aantrekkelijk meubilair en een goede verlichting.

Tip 7

Kies materialen en uitingen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Maak het niet te schreeuwerig, want dat oogt opdringerig.

Tip 8

Maak bij de inrichtingen gebruik van split-level verhogingen zodat er veel gezellige hoekjes ontstaan.

Tip 9

Houd voldoende sta-ruimte vrij bij de bar: bij drukte kunnen gasten dan snel bestellen.

Tip 10

Serveer bieren op de juiste manier uit: goed getapt, op een viltjes, in het juiste glas, met logo naar de gast.