artikel

Videopresentatie de Soete Suikerbol

Horeca

Ze is elke ochtend om zes uur klaar wakker, het hoofd vol van duizend en één dingen. Marlène van Buuren toverde het afgelopen jaar een verkrotte bouwval om tot lieflijke pannenkoekenboerderij. Half april opende de Soete Suikerbol. Marlène van Buuren (39) komt uit een echt ondernemersgeslacht. ‘Ondernemen zit bij mij in het bloed. Ik hou […]

Ze is elke ochtend om zes uur klaar wakker, het hoofd vol van duizend en één dingen. Marlène van Buuren toverde het afgelopen jaar een verkrotte bouwval om tot lieflijke pannenkoekenboerderij. Half april opende de Soete Suikerbol.

Marlène van Buuren (39) komt uit een echt ondernemersgeslacht. ‘Ondernemen zit bij mij in het bloed. Ik hou niet van stilzitten.’ De afgelopen zestien jaar werkte ze als mondhygiëniste in de praktijk van haar man Ed en stichtte ze een gezin. Ze heeft vier kinderen: Bart (17), Anne (15), Rien (12) en Gijs (8). Haar eerste kind kreeg ze op haar 21e. Nu is het tijd voor haar eigen zaak. Midden in Pijnackers Vinex-locatie, tussen duizenden modernistische woningen, ligt haar pannenkoekenboerderij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels