artikel

Vind een computer tijdens de HCC Dagen

Horeca

Een computer kan uw administratie heel wat soepelder laten verlopen. Een nieuwe met alle benodigde software is een hele investering, maar levert u snelheid en vele mogelijkheden. Toch kan een wat oudere, tweedehands computer u ook uit de brand helpen. Tijdens de jaarlijkse HCC Dagen maakt u kennis met de nieuwste software en hardware, maar kunt u ook shoppen op de vrijmarkt voor goedkope computers en -onderdelen.

Vind een computer tijdens de HCC Dagen

Deze beurs vindt plaats op 22, 23 en 24 november in de UtrechtseJaarbeurs. Deze computerbeurs voor consumenten trekt jaarlijksruim 100.000 bezoekers. Daarmee zijn de HCC Dagen de grootsteconsumentencomputerbeurs van Europa.

Het marktgedeelte is ingerichtmet kramen en stands. Hier worden tegen specialebeursprijzen hardware, software, supplies, boeken endergelijke verkocht. Dit onderdeel van de HCC Dagenis eigenlijk een grote overdekte vrijmarkt opcomputergebied. In het showgedeelte vindt u informatie over nieuwe producten en diensten. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegangsprijs aan dekassa bedraagt € 9,50. In de voorverkoop zijn toegangskaarten teverkrijgen via Ticketservice voor € 8,00 (exclusief reserveringskosten).HCC-leden hebben gratis toegang tot het evenement.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels