artikel

Vis (stap – voor – stap)

Horeca

Vis (stap – voor – stap)

Vis (stap – voor – stap)

Schoonmaken – fileren – snijden – vullen – recepten

143 pagina’s, gebonden, 21 x 24 cm, geheel in kleur

Prijs : € 19,95

Bestellen>>>

Van de vismeester

Vis is bij veel koks een populair item op de kaart. Maar hoe bereid je bijvoorbeeld meerval of zonnevis? Voor wie een kookboek zoekt vol recepten èn een handleiding voor het fileren en bereiden van vis, is dit boek een aanrader. In Vis. Stap-voor-stap komen beide aspecten aan bod. Via foto’s legt de Italiaanse kok Aldo Zilli als een meester de kneepjes van het vak uit. De recepten zijn helder en stapsgewijs opgeschreven. Ook het boek is in vijf ‘mootjes’ gehakt: vijf hoofdstukken die gaan over ronde vis, platte vis, vette vis, exotische vis en schaal- en schelpdieren. Elk hoofdstuk begint met uitleg over de verschillende soorten.

(Recensie MissetHoreca 38 d.d. 22-9-2006)