artikel

Vitello Tonato: gemarineerde tonijnfilet met kalfsmuis en tonijnmayonaise

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen: tonijnfilet kalfsmuis olijfolie sjalotjes basilicum knoflook tonijnmayonaise citroensap peper en zout court-bouillon Bereidingswijze: Marineer de rauwe tonijnfilet gedurende 1 nacht in een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflook en basilicum. Pocheer de kalfsmuis in court-bouillon. Maak een mayonaise op basis van eidooiers, olie, tonijn, peper en zout. Maak een dressing op basis […]

Ingrediënten voor 4 personen:
tonijnfilet
kalfsmuis
olijfolie
sjalotjes
basilicum
knoflook
tonijnmayonaise
citroensap
peper en zout
court-bouillon

Bereidingswijze:
Marineer de rauwe tonijnfilet gedurende 1 nacht in een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflook en basilicum.

Pocheer de kalfsmuis in court-bouillon. Maak een mayonaise op basis van eidooiers, olie, tonijn, peper en zout.

Maak een dressing op basis van olie en citroensap. Snij de gemarineerde tonijn in blokjes, snij de kalfsmuis in plakken.

Dresser de tonijn op het bord, vul plakjes kalfsmuis met tonijnmayonaise en leg deze op de tonijn. Trek er nog wat streepjes tonijnmayonaise langs en schenk wat citroendressing op het bord.

Terug naar receptenoverzicht…