artikel

Wat gaat met wat?

Horeca

Onder deze titel geeft de brochure Rondleiding, een reis door de Bordeaux, wijn-spijsaanwijzingen; lekkere ‘mariages’ met oude of jonge, eenvoudige of buitenissige Bordeaux-wijnen. Onder de subtitel Van Azië tot Amerika staat dat ze niet alleen van pas komen bij diners maar ook…’snel even naar Wimpie of McDonald’s met een kleine omweg via Bordeaux. Een jonge […]

Onder deze titel geeft de brochure Rondleiding, een reis door de Bordeaux, wijn-spijsaanwijzingen; lekkere ‘mariages’ met oude of jonge, eenvoudige of buitenissige Bordeaux-wijnen. Onder de subtitel Van Azië tot Amerika staat dat ze niet alleen van pas komen bij diners maar ook…’snel even naar Wimpie of McDonald’s met een kleine omweg via Bordeaux. Een jonge Fronsac of een Bordeaux Superieur kan uitstekend met de lichtelijk zure smaak van ketchup in de hamburger.’ En dat in het land van José Bové, de man die namens de actiegroep Malbouffe (slecht eten) een McDonald’s in aanbouw vernielde, door de rechter daarvoor is gestraft en nu nationale martelaar is. Welke chateaus moeten vrezen voor hun muren?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels