artikel

‘We willen weten waar onze collega’s zich mee bezighouden

Horeca

Ronald Dekker, Sebastiaan Ofman en Thijs van de Horst.

‘We willen weten waar onze collega’s zich mee bezighouden

Wat brengt jullie naar deze beurs?
Wij bezoeken de beurs voor onze werkgever, specialiteitenrestaurant “De Rijcke Jonker”. Naast noviteiten in apparatuur, zijn we vooral geïnteresseerd in de kookwedstrijden. Ook willen we natuurlijk graag weten waar onze collega’s zich mee bezig houden.’

Wat is jullie indruk van de beurs?
De Horecava ziet er ook dit jaar weer leuk uit. De meeste stands zijn mooi ingericht. Wel valt het op dat de beurs veel kleiner is opgezet dan de vorige jaren. Dit komt volgens ons niet alleen door de afwezigheid van de Nederlandse brouwerijen. Er zijn ook andere bedrijven die dit jaar niet deelnemen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels