artikel

Weten wat u werkelijk wilt, voorkomt problemen

Horeca

Voorkom problemen tijdens het inrichtingen van uw interieur door vooraf duidelijk af te vragen wat u wilt met uw ruimte. Begint niet lukraak te verbouwen, maar denk eerst na over wat uw wilt met uw interieur. Niet alleen wat u nù wilt, maar ook over pakweg een jaar of vijf. Verbouw dus zodanig, dat u […]

  • Voorkom problemen tijdens het inrichtingen van uw interieur door vooraf duidelijk af te vragen wat u wilt met uw ruimte. Begint niet lukraak te verbouwen, maar denk eerst na over wat uw wilt met uw interieur. Niet alleen wat u nù wilt, maar ook over pakweg een jaar of vijf.
  • Verbouw dus zodanig, dat u flexibel blijft. Bedenk vooraf goed waar de toilet-, water-, stroom en multimediavoorzieningen komen.
  • Laat u vooraf ook goed informeren over voorschriften op het gebied van brandveiligheid, nooduitgangen, noodtrappen en de bereikbaarheid van nooddiensten. Voorkomen is beter dan genezen, heeft de (recente) horecageschiedenis geleerd.

Inrichtingseisen uit de Drank- en Horecawet

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels