artikel

Willem Roeper: Orange Dreams

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelsorbetijs   0,25 Mango stracciatellaparfait   0,30 Schapenmelkduindoornvarigato   0,30 10 cl. slagroom   0,10 10 cl. saus   0,10 50 gr. vruchten   0,25 Totaal: 1,55 Totaalprijs 1,55 Brutowinstmarge 67% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Plaats het ijs op een rechthoekig bord met drie vakken. Plaats op ieder vak […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelsorbetijs   0,25
Mango stracciatellaparfait   0,30
Schapenmelkduindoornvarigato   0,30
10 cl. slagroom   0,10
10 cl. saus   0,10
50 gr. vruchten   0,25
Totaal: 1,55
Totaalprijs 1,55
Brutowinstmarge 67%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Plaats het ijs op een rechthoekig bord met drie vakken. Plaats

op ieder vak een toefje slagroom en leg daar de ijsbol op, met

mogelijk nog een cirkeltje kapsel om het glijden tegen te gaan.

Serveer bij het sorbetijs de gecarameliseerde sinaasappel. Bij de

mango stracciatellaparfait de vanillesaus en bij het duindoornijs een

soezenraster en slagroom.