artikel

Winnaar Terrasenquête is bekend

Horeca

Johan van Dam heeft de prijs gewonnen die werd verloot onder de deelnemers aan de Misset Horeca Terrasenquête. De eigenaar van restaurant-camping De Agnietenberg in Zwolle gaat vrijdag 13 juni mee naar de groepswedstrijd van het Nederlands elftal op het Europees kampioenschap tegen Frankrijk in Bern.

Winnaar Terrasenquête is bekend

Deelnemers aan het onderzoek werd gevraagd vijftien vragen in te vullen over hun terras. Onder de deelnemers werd een kaartje voor de wedstrijd inclusief vliegticket verloot.

De organisatie van het onderzoek hoopt met het onderzoek antwoord te krijgen op de vraag hoe horecaondernemers het beste scoren met hun terras. Het onderzoek heeft nauw verband met de Terras Top-100, een nieuwe ranglijst met de beste horecaterrassen van ons land die binnenkort in Misset Horeca en op de website gepubliceerd wordt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels