artikel

Zeesterren

Horeca

Zeesterren

Zeesterren

Noordzeevis voor gourmets

155 pagina’s, gebonden, 28 x 28 cm, geheel in kleur

Prijs : € 49,90

Bestellen>>>

Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld. Vis is onlosmakelijk met de Nederlander verbonden.

Vijf professionele topchef – allen met één Michelinster bekroond – in de nabijheid van de Nederlandse kustlijn, lieten zich eveneens door deze uitdaging bekoren en brengen tien schitterende recepten op basis van Noordzeevis. Thorvald de Winter (Apicius, Castricum), Marcel van der Kleijn (Calla’s, Den Haag), Ronald Voogel en Jeroen Granneman (Chapeau!, Bloemendaal), Wilco Berends (Merlet, Schoorl) en Fred Mustert (La Vilette, Rotterdam) geven hun visie over Noordzeevis – door Sonja van de Rhoer in een vlotte interviewtekst gegoten – en verklappen een aantal van hun succesrijke recepten.