artikel

Zijn de prijzen echt gestegen?

Horeca

Minister Zalm laat onderzoek doen naar de prijzen in de horeca. De Consumentenbond wil dat de prijzen worden bevroren. KHN vindt dat de horeca constant in een verkeerd daglicht wordt gesteld. Het houdt niet op met de publicaties over onze sector. De horecaondernemer zelf komt haast niet aan bod.

Zijn de prijzen echt gestegen?

In de komende editie van uw vakblad Misset Horeca wordt er in een groot artikel aandacht besteedt aan de laatste stand van zaken.Daarin neemt de ondernemer een belangrijke plaats in. Voor het artikel is ook UW medewerking van belang. We vragen u daarom om een paar minuutjes van uw tijd, door 5 vragen te beantwoorden. Graag huidige prijzen in euro’s en prijzen van vorig jaar in guldens.

 

Onderzoek Misset Horeca

Type bedrijf
Plaats
Prijs kop koffie nu: vorig jaar:
Prijs bier (fluitje) nu: vorig jaar:
Prijs glas (huis)wijn nu: vorig jaar:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels