artikel

Horeca Top 100 2014 nr. 52: Regardz Hospitality Group

Horeca

Een vergadering, congres of feest, voor tweeduizend man? Regardz regelt het. In één van de elf eigen accommodaties, of in bedrijven waarmee wordt samengewerkt.

‘Onze filosofie is dat alles beter kan. We proberen niet terecht te komen in een ‘comfortzone’, zegt bestuursvoorzitter Luc van Bussel. Hij schreef er een boek over, met als titel: ‘Alles Kan Beter’. ‘In 230 pagina’s leg ik uit waarom alles beter kan en dat een goed rapportcijfer over het heden en verleden een slechte start is voor een innovatieve cultuur en groei.’ Regardz omarmt de sociale media: ‘De digitale revolutie maakt mensen vrij en onafhankelijk, maar brengt ze ook nog makkelijker bij elkaar. Bij ons vinden unieke ontmoetingen plaats en ontstaan bijzondere verhalen en gedachten. Dat koesteren we door dagelijks ons beste beentje voor te zetten.’ Dit jaar zullen zeker vijftig nieuwe partners bij Regardz worden aangesloten.

Vestigingen: 11
Omzet: €22 miljoen (€24,5 miljoen) ▼10,2%
Rapportcijfer: 7 / economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 6%

www.regardz.nl