artikel

Horeca Top 100 2014 nr. 78: Big Horeca

Horeca

Bij René Bogaart is het één goed nieuws-show. ‘Terwijl de meesten niet investeren, hebben wij dat wel gedaan, en zeker niet zonder resultaat,’ meldt hij trots.

Begin dit jaar opende in Zoetermeer restaurant Clooney, 350 vierkante meter, goed voor een omzet van €80.000 per week. Het monumentale ’t Goude Hooft in Den Haag kreeg op de tweede en derde verdieping een hotel met acht luxe suites. Dat moet de omzet opstuwen naar zo’n €4,5 miljoen per jaar. Ook de bestaande vestigingen deden het goed. ‘Prima jaar gedraaid. Van de acht bedrijven drie keer een serieuze plus gedraaid, vier keer constant, één keer minder, daar geven we nu extra aandacht aan.’ Bogaart verwacht komend jaar een omzetgroei van 34 procent! Over vijf jaar hoopt hij standaard een omzet te hebben van €15 miljoen. Tien jaar geleden stond hij ook in de Top 100 met een omzet van €6 miljoen. Een rasondernemer.

Vestigingen: 9
Omzet: €10,2 miljoen (€8,5 miljoen) ▲20%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 7,5
Verwachte omzetgroei: 34%

www.bighoreca.nl