artikel

Horeca Top 100 2014 nr. 85: Oud London

Horeca

Ondanks de recessie bleef Oud London eigenaar Nico Bakker de afgelopen jaren fors investeren. In duurzaamheid en energiebesparende maatregelen. Immers, ooit zal de recessie toch een keer voorbij zijn, zo redeneerde hij.

En in dat geval is Oud London er helemaal klaar voor. Gaf hij zijn bedrijf vorig jaar nog een 7, nu is het een 5 geworden. Het hotel met zalen aan de rand van de Zeister bossen moet het in belangrijke mate van de zakelijke markt hebben. En buiten de Randstad vertoont die nog geen enkel teken van herstel.
Investeringsplannen heeft Bakker dit jaar wel, maar geld zal er vooral worden gestoken in de overname van andere bedrijven.
Wat de langere termijn betreft denkt hij dat de gedane investeringen hun vruchten zullen afwerpen. ‘Kwaliteit en duurzaamheid zullen tot overleving leiden.’

Vestigingen: 4
Omzet: €9,4 miljoen (€10 miljoen) ▼6%
Rapportcijfer: 5 / economisch klimaat: 5
Verwachte omzetgroei: nee

www.oudlondon.nl