artikel

Drankjes bestellen via app in The World

Horeca

Gasten van foodcourt The World kunnen vanaf woensdag 8 april drankjes met de mobiele telefoon bestellen. Dit gaat via een nieuwe app dat het grootste restaurant van Rotterdam, 520 zitplaatsen, introduceert. ‘Handig voor de klant, maar zeker ook voor de ondernemer.’

Drankjes bestellen via app in The World

Foodcourt The World van Ladage zit op de derde verdieping van de Delftse Poort restaurant The World. Met 520 zitplaatsen is dit het grootste restaurant van Rotterdam. Initiatiefnemer is Wesley Ladage, zoon van Bram Ladage. Met de nieuwe OpenTabs-app is het nu ook mogelijk om drankjes van de espressobar te bestellen. Van woensdag tot en met zaterdag kunnen mobiele bestellingen ook geplaatst worden bij de wijnbar.

QR-code scannen
Elke tafel van The World krijgt een eigen QR-code. De gast scant de code waarna het menu in beeld verschijnt. Nadat een selectie is gemaakt kan er zowel besteld als betaald worden via de app. Daarnaast kan vanaf half acht ‘s ochtends ook gekozen worden voor ‘Grab & Go’: vooraf koffie met een broodje bestellen via de app en zonder wachtrij direct of op een eigen bepaald tijdstip ophalen.

Technologie is de toekomst
De app is ontwikkelt door eMove.me en haar Duitse partner OpenTabs. Martijn Lukaart, ceo van eMove: ‘Dit is niet alleen voordelig voor de klant, maar ook voor de ondernemer. Want naast meer omzet kunnen ondernemers gebruik maken van tools voor bijvoorbeeld het spreiden van piektijden, het verzamelen van informatie of het instellen van een eigen loyaliteitssysteem.’

Meer over The World van Ladage in de komende Misset Horeca van 18 april.

Reageer op dit artikel