artikel

Horeca Top 100 2015 nummer 27: Bastion Hotel Groep

Horeca

 

Positie 2014: 25
Vestigingen: 31
Omzet 2014: €56 miljoen
Omzet 2013: €53 miljoen
Stijging: 5,7%
Rapportcijfer: 8
Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 5%

Met een gelijk gebleven aantal hotels lijkt het alsof er bij Bastion Hotels weinig is gebeurd het afgelopen jaar. Toch was voor eigenaar Maik Willems ‘elke dag’ een hoogtepunt in 2014. De omzet steeg dan ook met €3 miljoen, dus die woorden zijn te begrijpen. Op Google komen we tegen dat diezelfde Willems
het afgelopen jaar meereed in de Dakar ralley. Hij was chauffeur van één van de twee Bastion-wagens in de rally. Terwijl Willemsdoor Zuid Amerika crosste werden in eigen land een aantal hotels gerenoveerd. Zo zijn onder andere aircosystemen aangepakt en was er de nieuwbouw van het Bastion op Schiphol.
Dit jaar wordt er €20 miljoen gestoken in de realisatie van nieuwe hotels in Tilburg en in Waalre. Tegen de komst van dit laatste hotel werd bezwaar aangetekend door zowel omwonenden als Van der Valk Hotel Eindhoven. Deze collega vreest schade door ‘toegenomen concurrentie’. Van het schrappen van de bouwplannen is echter geen sprake. Verder staan er uitbreidingen op stapel van de hotels in Leeuwarden en Brielle.
www.bastionhotels.nl

Reageer op dit artikel