artikel

Nieuwe contactgegevens Misset Horeca

Horeca

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: Misset Horeca heeft sinds 1 januari 2015 een nieuwe eigenaar, Vakmedianet. Door deze overname zijn ook de contactgegevens veranderd. Tot voor kort werden e-mails die naar het oude mailadres van de redactie gestuurd werden, nog automatisch doorgestuurd. Inmiddels is dit niet meer het geval. Pas dus uw adresboek aan.

Nieuwe contactgegevens Misset Horeca

Wilt u contact opnemen met de redactie van Misset Horeca of een persbericht sturen, gebruik dan het mailadres:redactie.horeca@vakmedianet.nl. Alleen via dit adres komen (pers)berichten aan bij de redactie voor publicatie op de website of in het magazine, delete dus de oude adresgegevens en sla dit nieuwe adres op in het adresboek van uw mailprogramma.

Op de contactpagina op onze website vindt u een compleet overzicht van alle adresgegevens van redactie, advertentieverkoop en klantenservice.

Reageer op dit artikel