artikel

Misset Horeca op de Horecava 2016

Horeca

Misset Horeca is met twee stands vertegenwoordigd op de Horecava. Daarnaast zal de redactie iedere dag verslag doen van alles wat er gebeurt op de beurs. Verder starten de inschrijvingen van de diverse Top-100’s. Ook is iedereen van harte welkom op de hoofdstand om te netwerken of voor een hapje en een drankje.

Misset Horeca op de Horecava 2016

Uiteraard ontbreekt Misset Horeca niet op de jubileumeditie van de Horecava. Verdeeld over verschillende hallen zijn er drie stands, twee van Misset Horeca en één van zusterblad Snackkoerier. Hier kunt u zich inschrijven voor één van de Top-100’s, informatie verkrijgen over abonnementen en mogelijkheden bij Misset Horeca.

Hoofdstand in Hal 4
In Hal 4 staat de grote stand – standnummer 120 – waar iedereen van harte welkom is voor een hapje en een drankje. Heeft u vragen voor of over Misset Horeca, kom langs en stel ze. Ook kunt u zich inschrijven voor de Café Top 100, de Terras Top 100, Koffie Top 100 of Cafetaria Top 100. Daarnaast zijn er ook mooie acties omtrent de Misset Horeca Babes en Hunk Kalender en kunt u zich laten vereeuwigen op een heuse Misset Horecacover. Verder biedt de stand gelegenheid tot ontmoeten van en netwerken met collega’s en zijn er leuke acties.

Promopoint entree C: inschrijven Top 100’s
Meedoen aan de Top 100 voor Café, Terras, Koffie of Cafetaria levert ondernemers
nuttige informatie op over hun bedrijf. Misset Horeca stuurt mystery visitors langs en de top-125 krijgt ook nog eens de vakjury op bezoek. Van alle bezoeken volgen uitgebreide rapportages. De beste honderd komen in de uiteindelijke lijst, die bekendgemaakt wordt tijdens een feestelijk event. Een notering in de Top-100 is een eer en een keurmerk waarmee ieder horecabedrijf trots naar buiten kan treden. Inschrijven voor één van de vier Top-100’s van Misset Horeca kan op de hoofdstand in Hal 4, maar ook bij het speciale promopoint op de doorloop bij Entree C van de Horecava. Hier kunt u alle benodigde informatie krijgen. Zusterblad Snackkoerier heeft een eigen stand in Hal 9 (standnummer 657, bij De Lekkerste-wedstrijden). Hier is informatie te verkrijgen over Snackkoerier en kunnen ondernemers hun cafetaria inschrijven voor de Cafetaria Top 100 2016.

Bar Babe & Hunk Kalender
Dit jaar komt Misset Horeca met de Bar Babe & Hunk Kalender. Barmedewerkers konden zich de afgelopen periode opgeven als bar babe of -hunk, door middel van het uploaden van een foto. Degene met de meeste stemmen kreeg een fotoshoot en kwam op de kalender. Twaalf babes en twaalf hunks hebben de kalender gehaald en hiervoor is ook de nodige aandacht op de stand van Misset Horeca tijdens de Horecava. Iedereen die zich inschrijft voor één van de Top 100’s of nieuwe abonnee wordt, krijgt zo’n kalender. Huidige abonnees krijgen persoonlijk bericht over het verkrijgen van de Bar Babe & Hunk Kalender, die ook in de webshop te bestellen is: Missethoreca.nl/kalender.

Verslaggeving beursdagen
De redactie van Misset Horeca is alle dagen op de Horecava aanwezig. Op de stands kunt u kennismaken en kunt u uw mening, opmerkingen of vragen kwijt. Daarnaast is de redactie ook gevraagd te jureren bij de diverse ‘Lekkerste-wedstrijden’. Maar het leeuwendeel van de tijd zullen de redacteuren van Misset Horeca doen wat ze het hele jaar door doen: verslaggeven en nieuwsjagen. Iedere dag zal het laatste nieuws terug te vinden zijn op MissetHoreca.nl, net als de uitslagen van diverse wedstrijden. Aan het eind van iedere beursdag ontvangt iedereen die zich daarvoor heeft ingeschreven de Misset Horeca Horecava Nieuwsbrief.

Reageer op dit artikel